Ne zavrni markiza

Ne zavrni markiza - Tessa Dare | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Dare
DIMENZIJA
4,94 MB
IME DATOTEKE
Ne zavrni markiza.pdf
ISBN
4674479278088

OPIS

Vabljeni ste na romantični grad Twill na poroko gospodične Clio Whitmore in … in …?Po osmih letih čakanja, kdaj bo Piers Brandon, popotniški markiz Granvillski, določil datum poroke, je Clio Whitmore dovolj. Podedovala je grad, zbrala svoj ponos in začela snovati načrte, kako bo razdrla zaroko.Kar pa ni pogodu Rafu Brandonu. Neizprosen boksar in zloglasni lahkoživec je trdno odločen, da se bo Clio poročila z njegovim bratom – pa čeprav bo moral sam načrtovati presneto poroko.Kako naj torej zakrknjen borec pregovori omahljivo nevesto?- Začne z rožami. Dama nima nikoli preveč rož. Ali harf. Ali tort.- Pove ji, da bo čudovita, poželjiva nevesta – in se trudi, da si je ne bi predstavljal kot svoje.- Ne poljubi je.- Če bi jo že poljubil, je zagotovo ne bi še enkrat.- Ko vse drugo spodleti, jo obleče v osupljivo lepo obleko in si priseže, da se ne bo znašel v bližini, ko jo bo slačila.- In ne glede na vse, kar se bo zgodilo, se ne bo brezupno zaljubil v edino žensko, ki je ne bo mogel nikoli imeti.

Say Yes to the MarquessTessa Dare. Prodam knjigo Ne zavrni markiza. Avtor: Tessa Dare.

V tem primeru bo mimovrste=) kupcu omogočil odstop od nakupa. Tessa Dare knjige: najboljše avtorja (Noč predaje, Sedem dni pregreh, Polnočna dama, Vojvodinja po naključju, Bi rada zanetila šlandal?, Romanca z vojvodo, Ne zavrni markiza, Škotska poroka, Vojvodova ponudba) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Ker ne iztrži iz nje nič drugega kot strto srce, se sprijazni s tem, da bo ostala samska. Potem razvpiti malopridnež grof Darski prosi, da ga predstavijo njeni plahi mlajši sestri Hyacinth.

POVEZANE KNJIGE