Mihove razglednice

Mihove razglednice - Tom Percival | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tom Percival
DIMENZIJA
6,61 MB
IME DATOTEKE
Mihove razglednice.pdf
ISBN
5570298286105

OPIS

Hura, počitnice!Najboljša prijatelja medved Miha in rakun Grega se veselita skupnih počitnic. Ne moreta si privoščiti dragih hotelov in potovanj, zato se odpravita taborit. Mihu gre vse kot po maslu, Gregu pa še zdaleč ne.Želi si samo domov … Na srečo je Miha zelo prijazen medved. Odloči se, da bo poskrbel, da bo na počitnicah lepo tudi njegovemu prijatelju. Prijatelja domov pišeta tudi prave razglednice, ki se odprejo iz knjige in otroke učijo pozabljene umetnosti pisanja razglednic!

razred Abedi, I.: Spalček pričara sladke sanje / Jaz že ne! Bind, J.: Dobri zlobni volk Blake: Zelena ladja Blanko, N.: Sanje v dolini Mili (NOVO) Bloom, B.:Tiho, tukaj beremo! Bonanni: Perutnička…(zbirka) VELIKE tiskane črke Books, W.: A veš, koliko te imam rad Mihove razglednice Mihovo pismo Tobias in supergrozna knjiga duhov 6. PUCER, Sonja: Benjamin Bajker Jure 7.

HAVUKAINEN, Aino: Tine in Bine, Superjunaka Tine in Bine v vesolju Tine in Bine, Nori izumi 9. VIDMAR, Janja: Zalo sreča pamet 10.

POVEZANE KNJIGE