Ljubezen v vinogradu

Ljubezen v vinogradu - Laura Dave | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Laura Dave
DIMENZIJA
9,28 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen v vinogradu.pdf
ISBN
6675674939049

OPIS

So skrivnosti, ki jih deliš z drugimi, in so takšne, ki jih skrivaš …Ko je odraščala v vinogradu svojih staršev v Sonomi, je Georgia Ford izvedela nekaj pomembnih skrivnosti. Skrivnostno število grozdnih jagod, ki jih potrebuješ za pridelavo ene steklenice vina: osemsto. Skrivnostna sestavina v mamini lazanji: čokolada. Skrivnost, s katero končaš prepir: ponudiš roko v znak sprave.A teden dni pred poroko tridesetletna Georgia izve, da je njen ljubljeni zaročenec pred njo skrbno varoval tako skrivnost, ki bo za vedno spremenila njuni življenji.Georgia naredi to, kar je vedno počela: vrne se v družinski vinograd in pričakuje, da bo tam deležna tolažbe staršev, ki sta že dolgo srečno poročena, bratov, ki sta vedno skupaj poskrbela za mlajšo sestrico, ter vsega, kar ji je ljubo. Vendar se izkaže, da njen zaročenec ni edini, ki ima skrivnosti …Zabaven in izrazito evokativen roman o ljubezni, zakonu, družini, vinu in varljivem terenu, na katerem se vse to prepleta.

"Snubcev je dosti, a nič resnega. V sezoni sem imela polne roke dela s svojo turistično kmetijo, sedaj pa me čaka še delo v vinogradu," je dodala. Kljub zanimanju za domala vsa področja družbenega dogajanja in razgibanemu notranjemu življenju je Kocbeka zaposlovala slej ko prej - ženska.

Njegova erotična zgodba v Dnevniku 1934 močno prevladuje. Kot drugi čustveni kompleksi je tudi Kocbekova ljubezen zapletena, v pesnikovih nagnjenjih živita hkrati dve ženski. S kakšnimi 1300 trsi v dveh vinogradih se Živičevi ne štejejo med večje pridelovalce, prej med manjše, skoraj ljubiteljske, saj je, kakor pravijo strokovnjaki, motivacija pri delu v vinogradu do nekje tisoč trsov le ena, in to je ljubezen.

POVEZANE KNJIGE