Lažna mesta

Lažna mesta - John Green | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

John Green
Lažna mesta.pdf

Quentin Jacobsen je na skrivaj zaljubljen v čudovito, pustolovsko Margo Roth Spiegelman. Ko se ta nekega večera pojavi na njegovem oknu oblečena v nindžo, da bi ga vzela s sabo na maščevalni pohod, se ji seveda pridruži. Po razburljivi noči napoči nov dan in Margo izgine. Quentin se z izginotjem ne more sprijazniti. Kmalu začne na nenavadnih mestih odkrivati sledi, ki jih je Margo očitno pustila zanj. Vneto jih povezuje in poskuša ugotoviti, kdo Margo sploh je, a bliže kot se zdi resnici, dlje je od nje oddaljen ...Izjemno uspešni in priljubljeni avtor John Green (1977), avtor uspešnic Krive so zvezde in Kdo si, Aljaska, je za Lažna mesta leta 2009 prejel nagrado Edgar za najboljši kriminalni roman za mladino. Po knjigi je nastal tudi film.

... Potem ko fanta pelje na celonočno dogodivščino prek njunega domačega mesta, Margo nenadoma izgine - za sabo pa pusti skrivnostne namige, ki jih mora Quentin ... Lažna mesta Paper Towns.

Potem ko fanta pelje na celonočno dogodivščino prek njunega domačega mesta, Margo nenadoma izgine - za sabo pa pusti skrivnostne namige, ki jih mora Quentin ... Film Lažna mesta (Paper Towns) je posnet po romanu avtorja svetovne uspešnice Krive so zvezde (Fault in our Stars), v katerem med drugimi blesti lepotica Cara Delevingne. Mladenič in njegovi prijatelji se podajo na nepozaben izlet v iskanju pogrešane skrivnostne punce iz soseske. Lažna mesta pogosto uporabljajo lažna potrdila, ki sprožijo to napako.