Krik

Krik - Janez Kajzer | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janez Kajzer
DIMENZIJA
9,18 MB
IME DATOTEKE
Krik.pdf
ISBN
1554223936268

OPIS

3822 // Ullevål stadion // 0805 Oslo BESØKSADRESSE: Ullevål Stadion, Sognsvn. 75 A, 0855 Oslo Krik ( norveško: Skrik) je naslov slike, ki jo je ustvaril norveški ekspresionistični slikar Edvard Munch .

Komaj viden stavek v drobni pisavi, napisan na eni najbolj znanih slik na svetu, je v svetu umetnosti sprožil mnoga ugibanja. Letošnji Krik je junaški. Pa ne zato, ker sva mentorici res junakinji, da nama z največjo muko in vztrajnostjo sploh še uspe naberačiti nekaj prispevkov pri učencih, ki še preberete težko kaj več kot četrt popisane strani, kaj šele, da bi toliko besedila celo napisali … No, preden se preveč zaštrikam - o junakih je bilo govora. Zgodovina: Cook, James [03] - predstavitev ; Strokovni predmeti: Filtri in nihanji krogi ; Strokovni predmeti: Vaja 2.4: Odpiranje in zapiranje okna avtomobila ... Krik.

POVEZANE KNJIGE