Dekle v pajkovi mreži

Dekle v pajkovi mreži - David Lagercrantz | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Lagercrantz
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Dekle v pajkovi mreži.pdf
ISBN
3429566923282

OPIS

Mikael Blomkvist že dolgo ni napisal res dobre zgodbe, poleg tega pa je njegov časopis Millennium zamenjal lastnika. Potem ga nekega večera pokliče mladenič, ki trdi, da ima obremenilne informacije o ameriških obveščevalnih službah in da je bil v stiku z osupljivo mlado hekerko – in novinar niti malo ne dvomi, da ima v zgodbi prste vmes nekdo, ki ga pozna vse preveč dobro. Toda Lisbeth Salander ima kot vedno za to dober razlog in svoje načrte …Mikael in Lisbeth raziskujeta vohunsko zaroto, v kateri lovke kriminalcev segajo do obveščevalnih služb v ZDA. In nekdo ju je pripravljen tudi ubiti, da bi ju utišal.V tem razburljivem trilerju genialna hekerka in raziskovalni novinar starega kova znova združita moči v nenavadno in nezlomljivo zavezništvo, zaradi katerega je trilogija, po kateri so posneli tudi filme, dosegla 80 milijonov prodanih izvodov po vsem svetu.

Umrl je namreč že leta 2004, relativno mlad, med vzpenjanjem v ... Scenarij: Steven Knight, Fede Alvarez, Jay Basu Režija: Fede Alvarez Igrajo: Claire Foy, Sylvia Hoeks, Lakeith Stanfield, Stephen Merchant, Vicky Krieps Gre za priredbo četrte knjige iz trilogije Millennium po svetovnih uspešnicah Moški, ki sovražijo ženske (oz. Dekle z zmajskim tatujem), Dekle, ki se je igralo z ognjem in Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo. Dekle v pajkovi mreži je torej kvazi nadaljevanje Dekleta z zmajskim tatujem (2011), ki pa ne uspe ujeti pravega vzdušja in je nasploh podobno skropucalo kot njena knjižna predloga.

Prijavite se; Košarica (0) Dekle v pajkovi mreži The Girl in the Spider's Web, 2018, Fede Álvarez. zadržan Dekle v pajkovi mreži je tako spodbuden dodatek za ljubitelje Millenniuma, trilogija pa še vedno ostaja zgodba zase.

POVEZANE KNJIGE