Živali Slovenije

Živali Slovenije - Goran Šafarek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Goran Šafarek
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Živali Slovenije.pdf
ISBN
5789070135117

OPIS

Čudovita knjiga za vso družino vam predstavlja neizmerno bogastvo slovenskega živalskega sveta. V njej je predstavljenih več kot 800 živali iz različnih življenjskih okolij z več kot 400 vrhunskimi fotografijami in privlačno napisanimi besedili, ki prinašajo veliko zanimivosti in novih dejstev o živalih, ki živijo v Sloveniji, v naši bližnji in neposredni okolici.

Preverite zalogo po klubskih centrih > SZDGPMŽ je društvena organizacija, v katero je so vključene regijska zveza, in društva gojiteljev malih živali ter klubi, ki v svojih vrstah združujejo gojitelje kuncev, golobov, perutnine (kokoši, race, gosi, okrasna perutnina-fazani), morskih prašičkov in okrasnih ptic. V knjigi, ki je pred vami, je praktično nemogoče prikazati vse živali Slovenije. A v njej boste vseeno našli tiste najpogostejše, pa obenem tudi zelo redke vrste.

V vročih dneh tudi ptice ohranjajo svojo energijo s počitkom, mi pa jim lahko pomagamo preživeti poletno vročino z namestitvijo napajalnika. Narava Živali . Krakovski gozd, največji nižinski gozd v Sloveniji.

POVEZANE KNJIGE