Živali Slovenije

Živali Slovenije - Goran Šafarek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Goran Šafarek
Živali Slovenije.pdf

Čudovita knjiga za vso družino vam predstavlja neizmerno bogastvo slovenskega živalskega sveta. V njej je predstavljenih več kot 800 živali iz različnih življenjskih okolij z več kot 400 vrhunskimi fotografijami in privlačno napisanimi besedili, ki prinašajo veliko zanimivosti in novih dejstev o živalih, ki živijo v Sloveniji, v naši bližnji in neposredni okolici.

Preverite zalogo po klubskih centrih > SZDGPMŽ je društvena organizacija, v katero je so vključene regijska zveza, in društva gojiteljev malih živali ter klubi, ki v svojih vrstah združujejo gojitelje kuncev, golobov, perutnine (kokoši, race, gosi, okrasna perutnina-fazani), morskih prašičkov in okrasnih ptic. V knjigi, ki je pred vami, je praktično nemogoče prikazati vse živali Slovenije. A v njej boste vseeno našli tiste najpogostejše, pa obenem tudi zelo redke vrste.

V vročih dneh tudi ptice ohranjajo svojo energijo s počitkom, mi pa jim lahko pomagamo preživeti poletno vročino z namestitvijo napajalnika. Narava Živali . Krakovski gozd, največji nižinski gozd v Sloveniji.