Ženin v kiltu

Ženin v kiltu - Grace Burrowes | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Grace Burrowes
DIMENZIJA
7,6 MB
IME DATOTEKE
Ženin v kiltu.pdf
ISBN
1287960120949

OPIS

BO IZDAL SVOJO DRUŽINO ALI SVOJE SRCE?Ian MacGregor dvori dami, ki v nobenem oziru ni prava zanj, toda kot novi balfourski grof se mora poročiti s premožno Angležinjo, da bi rešil družino pred finančnim propadom.Augusta, obubožana spremljevalka njegove prihodnje žene, pa mu daje vse, po čemer hrepeni njegovo srce.

Ian MacGregor dvori dami, ki v nobenem oziru ni prava zanj, toda kot novi balfourski grof se mora poročiti s premožno Angležinjo, da bi rešil družino pred finančnim propadom. V osrčje slikovite Škotske pa vas bo z romanom Ženin v kiltu popeljala tudi Grace Burrows, ko bo glavnega junaka postavila pred težko odločitev: družina ali srce? Po dolgem času pa se na knjižne police ponovno vrača nepozabna Kathleen E. Woodiwiss, ... Samo Rovan je svoj čas delal kot fotoreporter, še danes pa se nima za poročnega fotografa, ampak bolj pripovedovalca zgodb.

Augusta, obubožana spremljevalka njegove prihodnje žene, pa mu daje vse, po čemer hrepeni njegovo srce. Naslov: Ženin v kiltu. - 2015 Število izposoj: 1308 Sigla Naziv knjižnice Število izposoj; 1: 50225: Cankarjeva knjižnica Vrhnika Kadar enota knjižnice (v Divači, Komnu in Kozini) posluje v dopoldanskem času, je zaradi malice zaprta od.

POVEZANE KNJIGE