Zdravilo za Ano

Zdravilo za Ano - Rok Vilčnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rok Vilčnik
DIMENZIJA
4,69 MB
IME DATOTEKE
Zdravilo za Ano.pdf
ISBN
1098837713163

OPIS

Živ človek, človek iz mesa in krvi, ki nastopa v Rokovi poeziji, razume, da je diktat ljubezni lahko tudi nasilen, da je ljubezen sila, ki si te pokori, da te ljubezen tako zalije, da je tvoje srce poplavljeno področje in vse naokrog en sam nepregledni horizont vode. Ta voda je ženska. Ženska je jezero, ki ima svojo pošast in svoje ribiče. Ženska-jezero lahko moškega, ki je umazan – od poti in žeje, sicer umije in napoji, vendar ali je sposobna tudi tistega, česar si on od nje dejansko želi – potolažiti neutolažljivo, napojiti njego¬vo dehidrirano dušo, prinašati hrano večno zevajoče¬mu kljunu v prsih, premagati njegov strah, ki se vedno oklepa ljubezni, postati dom satelitu, izgubljenem v globinah črnega vesolja?

tednu, velik 60 centimetrov in težak 4245 gramov, prekrasen temnolas, temnook, 'zdrav' dojenček,« nam razlaga Ana. Kris potrebuje zdravilo v 4-ih mesecih. 19-mesečni Kris iz Kopra se je rodil z redko genetsko boleznijo, spinalno mišično atrofijo tipa 1 (SMN 1).

Vprašanje, ki se postavlja, je, ali ima ta temna svetloba v Zdravilu za Ano dovolj moči, da ustvari in zadrži »trenutek večnosti«, povezan s preteklostjo in prihodnostjo. Res je sicer, da ta trenutek v zbirki nadvse posrečeno tematizira pesem [K]o so bili v ... Zdravilo za covid-19 dobro napreduje Farmacevtska družba Regeneron iz severnega predmestja New Yorka je objavila, da začenjajo pozno obdobje kliničnih preizkusov … 0 Založba Litera.

POVEZANE KNJIGE