Zakaj ne morem biti ti?

Zakaj ne morem biti ti? - Allie Larkin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Allie Larkin
DIMENZIJA
8,78 MB
IME DATOTEKE
Zakaj ne morem biti ti?.pdf
ISBN
7015021012621

OPIS

Vsakogar je že kdaj spreletela misel,kako bi bilo, če bi lahko zaživel življenje nekoga drugega. Jenny Shaw se to zgodi v hotelu, ko jo nekdo pokliče: Jessie! Spontano se odzove na klic,čeprav ve, da ni namenjen njej. Razočarano nad svojim lastnim življenjem jo zamika, da bi stopila v Jessiejine čevlje in njen krog prijateljev.

Prepirava se ves čas, ni topline, ljubezni, razumevanja ... Seks je katastrofa od samega začetka! Predigre nič, 5 minut ven pa not, njemu pride, in to je to. Težko je reči ne nečemu, kar ti obljublja povezljivost z vsem.

Namesto, da si obsedena s tem, česa vsega ne smeš jesti, se raje osredotoči na to, kar lahko ješ. Allie Larkin: Zakaj ne morem biti ti. Znamka: Naša številka: 789077.

POVEZANE KNJIGE