Zadnji, ki bodo umrli

Zadnji, ki bodo umrli - Tess Gerritsen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tess Gerritsen
DIMENZIJA
7,45 MB
IME DATOTEKE
Zadnji, ki bodo umrli.pdf
ISBN
6991096013301

OPIS

Trije najstniki, ki se med seboj ne poznajo, se po naključnem spletu okoliščin znajdejo v istem okolju – kot žrtve navidezno brez z motivom opredeljenega nasilja, umorov njihovih staršev in kasneje tudi skrbnikov. V šoli in internatu za sirote naj bi se med drugim naučili tudi, kako sploh preživeti v zanje tako neprijaznem življenjskem okolju.Tess Gerritsen je pred petindvajsetimi leti opustila uspešno kariero zdravnice internistke in se posvetila družini ter pisatel¬jevanju. V domovini je doživela priznanje že s prvim medicin-skim trilerjem Žetev (1996), ki se je uvrstil na seznam najbolje prodajanih knjig časopisa The New York Times. Sledile so tudi pri nas že prevedene uspešnice Grešnik, Izginule, Kirurg, Gospa X, Dvojnica, Klub Mefisto, Skrivnost zapuščenega vrta, Vajenec, Ledeni grob, Tiho dekle in Težnost.

V delavnici je eksplodiralo v okolici peči na trda goriva, vzrok za eksplozijo pa še ni znan. Žrtve naj bi bili 40-letni oče, njegov 20-letni sin in 40-letni sosed, so poročali na Planetu. V soboto so ob 2.785 testih odkrili 382 okužb z novim koronavirusom, kar pomeni, da je delež pozitivnih testov znašal 13,7 odstotka.

Kateri sovražnik preganja vsakega od nas in zakaj nam bo pregledovanje tega, kar uči Sveto pismo, prineslo nekaj olajšanja? ... Umrli deklici Renata in Iva iz Erduta sta bili najboljši prijateljici, skupaj sta odraščali, igrali sta se na isti ulici in bili vseskozi sošolki. Prav zato so se njuni starši odločili, da ju pokopljejo drugo zraven druge, poroča Jutarnji . več: knjiga zadnji ki bodo umrli tess gerritsen sem iz celja poŠljem po poŠti poŠtnina vaŠa tel-031825591 Večina od nas je že doživela, da se je ta sovražnik polastil življenja koga, ki smo ga imeli radi.

POVEZANE KNJIGE