Več kot to

Več kot to - Patrick Ness | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Patrick Ness
DIMENZIJA
6,77 MB
IME DATOTEKE
Več kot to.pdf
ISBN
4870489322771

OPIS

Seth se utopi. Obupan je in osamljen. Ampak potem se zbudi. Gol, žejen, lačen. Toda živ. In kje je? Ulica se mu zdi znana, a vse okoli njega je zapuščeno, zaraščeno, pokrito s prahom. Spomni se, kako je umrl, kako je njegova lobanja zadela ob skale. Ampak zdaj je menda živ. Je še kaj več od življenja, ki ga imaš na voljo? Posmrtno življenje? Seth mora to šele odkriti ...Več kot to je novi, provokativni roman Patricka Nessa, priljubljenega, večkrat nagrajenega avtorja trilogije Hrup in kaos ter uspešnice Sedem minut čez polnoč.»Knjige večkrat opisujejo kot ‘osupljive’, toda to je ena od redkih, ob kateri sem, ko sem jo bral, večkrat na glas zavpil: ‘O, moj bog.’ Nič več vam ne povem. Kar preberite jo.«John Green

Zgodbe.... več informacij in zgodbe najdeš na: https://romanbrcar.si.

kroga državnega prvenstva, Celjani pa so, potem ko so Dobovčani v prvem polčasu še nekako držali korak z njimi in odšli na odmor z vsega štirimi zadetki zaostanka (14:18), v nadaljevanju prestavili v višjo prestavo in zmagali z več kot dvojno razliko s 37:18. Mama je potrebovala več kot 20 ur, da jo reši! OMG/WTF | 2. 2.

POVEZANE KNJIGE