Urok sence

Urok sence - Nora Roberts | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
8,37 MB
IME DATOTEKE
Urok sence.pdf
ISBN
4189627284775

OPIS

Connor O\\'Dwyer ima posebno vez s pticami ujedami, po žilah pa mu tečejo irsko izročilo in legende. Ponosen je, da živi v okrožju Mayo. Tukaj živi in dela njegova sestra Branna, prav tako je tukaj njegova sestrična Iona našla svojo ljubezen, in tukaj je s prijatelji iz otroštva ustvaril vezi, ki jih ni mogoče pretrgati.Te vezi se bodo kmalu preoblikovale - zaradi dolgo pričakovanega poljuba.Meara Quinn je Brannina najboljša prijateljica, sestra v vsem, razen po krvi. Meara in Connor se srečujeta skoraj vsak dan, medtem ko vodi Connor turiste na sokolarjenje, Meara pa jih skozi bujno pokrajino popelje na konjskih hrbtih. Meara ima oči ciganke in božansko telo, kar se je Connorju vedno zdelo samoumevno, dokler se zaradi njegovega bližnjega srečanja s smrtjo hitro ne prepustita vroči romanci.Connor je v posteljo spravil že veliko žensk, toda do zdaj še nobeni ni uspelo najti poti do njegovega srca. Zdaj pa mu ni prav, da je Meara zadovoljna le s telesno strastjo, ker se boji, da bi zaradi česa več izgubila sebe in njuno prijateljstvo. Toda Connor bo kmalu do popolnosti uvidel, kakšno moč in silovitost nosi v sebi. Ko se bo do njega priplazila megla njegove preteklosti, ki grozi, da bo pokončala vse, kar mu je drago, bo ob sebi potreboval svojo družino in prijatelje.

V družini je vladala nepojasnjena napetost, živčnost, včasih je kdo od njih imel prav občutek, da se mu bo zmešal. Vsake toliko časa jim je nenadoma poginila kakšna žival. Serija: Cousins O'Dwyer Trilogy, 1.knjiga Zvrst: P 11 * * * ½ 26 vote Recenzija Bukla (Opis za celotno trilogijo, ki vsebuje knjige Temna čarovnica, Urok sence in Krvna magija.).

Hči je včasih videla temne sence po hiši. Mož je nekaj časa jemal tablete za živce.

POVEZANE KNJIGE