Ukročeno srce

Ukročeno srce - Nora Roberts | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nora Roberts
DIMENZIJA
3,11 MB
IME DATOTEKE
Ukročeno srce.pdf
ISBN
7827468247400

OPIS

Nekdanja baletna plesalka Natasha Stanislaski se po težki mladostni izkušnji preseli v podeželsko mestece in tam odpre prodajalno igrač. Moških se uspešno brani, dokler se ne pojavi vdovec Spence Kimball, ki ga Natasha s svojo lepoto povsem prevzame. Spence in njegova prikupna hčerka z združenimi močmi počasi mehčata Natashino srce, vendar se to zaradi nezaceljenih ran težko dokončno preda.V sagi o družini Stanislaski je šest samostojnih zgodb: Ukročeno srce, Neznana skušnjava, Vrtinec ljubezni, Igra sreče, Moč hrepenenja in Ples usode.Nora Roberts je ena najbolj znanih in priljubljenih ameriških avtoric ljubezenskih romanov. Izpod njenega peresa je prišlo že več kot dvesto knjig, objavljenih v mnogih milijonih izvodov. Njena dela se redno uvrščajo na lestvice najbolj priljubljenih knjig tudi pri nas.

Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih. Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Roberts, Nora (avtor) Vir.

stoljeća s kraljevskim srcem bio je ukraden, zajedno s drugim historijskim predmetima iz muzeja u Nantu prošle sedmice. Policija je strahoval Check Pages 1 - 18 of Ples usode in the flip PDF version.

POVEZANE KNJIGE