Trikrat ob zori

Trikrat ob zori - Alessandro Baricco | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alessandro Baricco
DIMENZIJA
8,29 MB
IME DATOTEKE
Trikrat ob zori.pdf
ISBN
9845811839548

OPIS

Roman popisuje verjetno zgodbo, ki pa se, kot pravi avtor, v resničnem življenju ne bi nikoli mogla odviti. Zgodbo o moškem in ženski, ki se srečata trikrat, toda vsakič je edinič in prvič in zadnjič. Nepravilni čas književnosti jima omogoča, da je starostno razmerje med njima ob vsakem srečanju drugačno. Vrsta iskrivih, živahnih, duhovitih in presenetljivih dialogov nam ju odkriva v vsej njuni edinstvenosti.Roman Trikrat ob zori se je prvič pojavil kot omemba v Bariccovem delu Mr Gwyn. Šele kasneje je avtor sklenil, da ga tudi v resnici izpiše. Zato ga je mogoče brati kot svojevrstno nadaljevanje Mr Gwyna ali pa kot samostojno delo.Alessandro Baricco (1958) sodi med najpopularnejše sodobne italijanske prozaiste, ki si je z deli, kot so Svila, Devetsto, Ta zgodba in Mr Gwyn, pridobil zvest krog bralcev tudi pri nas. Njegova dela izdajajo po vsem svetu.

Vsakokrat je prvič in zadnjič, med njima je starostno razmerje ob vsakem njunem sr Trikrat ob zori. Alessandro Baricco (1958) sodi med najpopularnejše sodobne italijanske prozaiste, ki si je z deli, kot so Svila, Devetsto, Ta zgodba in­ Mr Gwyn, pridobil zvest krog bralcev ... Roman Trikrat ob zori se je prvič pojavil kot omemba v Bariccovem delu Mr Gwyn.

Zato ga je mogoče brati kot svojevrstno nadaljevanje Mr Gwyna ali pa kot samostojno delo. Alessandro Baricco. Trikrat ob zori.

POVEZANE KNJIGE