Spoznajmo zdravilne rastline

Spoznajmo zdravilne rastline - Anton Poler | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anton Poler
DIMENZIJA
5,13 MB
IME DATOTEKE
Spoznajmo zdravilne rastline.pdf
ISBN
7058849420766

OPIS

Priročnik je namenjen vsem ljubiteljem narave kot pomoč pri določanju rastlinskih vrst, hkrati pa ponudi najpomembnejše informacije pri nabiranju in uporabi zdravilnih delov rastlin. Opisanih je več kot 440 zelišč, grmovnic in dreves, ki jih najdemo v naravi ali na domačem vrtu, vsaka rastlina je tudi na barvni fotografiji. Prvi dve tretjini rastlin je že bilo predstavljenih v pahljačastih knjigah Nabirajmo zdravilne rastline 1 in 2. Nadvse pomembno je, da rastline pravilno določimo in ne použijemo ničesar škodljivega ali strupenega.

Recenzija Bukla. Spoznajmo zdravilne rastline: nabiranje, shranjevanje, uporaba: Namenjena: vsem, ki želite spoznati, kako pravilno ravnati z zdravilnimi zelišči. Število ur: 5 šolskih ur: Vsebina: uvod za delo z zelišči, prepoznavanje in nabiranje rastlin na terenu, ogled zeliščnega vrta, priprava rastlin za različne pripravke (tinkture, olja, mazila), Več: http://trgovina.zelenisvet.com/izdelek/spoznajmo-zdravilne-rastline-zepna-izdaja/ Priročnik je namenjen vsem ljubiteljem narave kot pomoč pri določanju rastlinskih vrst hkrati pa ponudi najpomembnejše informacije pri nabiranju in uporabi ... zdravilne lastnosti: sveŽe iztisnjen sok rastline je dobro sredstvo proti kaŠlju, zdravi pa tudi plju Čne bolezni.

Mnoge izmed njih lahko posadimo kar na domačem vrtu, pomembno je le, da vemo, kako jih vzgajati, pri katerih zdravstvenih težavah nam lahko pomagajo in v kateri obliki jih moramo uporabljati. Nekatere, kot npr.

POVEZANE KNJIGE