Slovenija v zgodbah

Slovenija v zgodbah - Darinka Kladnik | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darinka Kladnik
DIMENZIJA
12,50 MB
IME DATOTEKE
Slovenija v zgodbah.pdf
ISBN
3727716962436

OPIS

Čeprav je izšlo že veliko knjig o Sloveniji, je ta nekaj prav posebnega. Povabila vas bo na potepanje po deželi, polni lepot, zanimivosti in skrivnosti. 77 v celoto povezanih samostojnih zgodb vam bo slovensko preteklost predstavilo nekoliko drugače – malce nostalgično, igrivo in iskrivo, s številnimi razkritimi drobnimi skrivnostmi, zanimivostmi in podatki o domovini, ki jih najbrž niste poznali.Ali veste, na kateri slovenski železniški postaji ves čas stoji kovček? Kdo je bil znameniti slovenski pesnik na konju, kdo pa zaljubljena pisateljica, ki je umrla že pri 21-ih letih? Kdo sta slovenska Kajn in Abel? Kam segajo začetki slovenskega pivovarstva? Kje najdete muzeje na prostem?• 77 nadvse zanimivih, berljivih, hudomušnih zgodb o znanih in manj znanih naravnih in kulturnih znamenitosti Slovenije in zamejstva, slovenskih osebnostih, krajevnih posebnostih, dejavnostih …• knjiga, ki predstavlja neizmerno bogastvo, ki ga imamo pred nosom, a ga premalo poznamo• z odličnim besedilom avtorice Darinke Kladnik ter fotografijami Davida Kladnika in Joca Žnidaršiča, ki sta v iskanju skritih krajev in kotičkov preromala vso Slovenijo

Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. > Slovenia.si - Slovenija v zgodbah. Slovenia.si - Slovenija v zgodbah.

Še posebej smo pozorni na pozitivne primere, ki jim namenjamo prostor v čisto vsaki oddaji. Oddaja Slovenska kronika vsak delovni dan predstavi najpomembnejše dogodke in zgodbe iz slovenskih krajev. > Slovenia.si - Slovenija v zgodbah.

POVEZANE KNJIGE