Skupaj

Skupaj - Jojo Moyes | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jojo Moyes
DIMENZIJA
10,4 MB
IME DATOTEKE
Skupaj.pdf
ISBN
5138827682190

OPIS

Predstavljajte si, da ste mati samohranilka, ki s pospravljanjem po hišah in strežbo v gostilni skuša preživljati tričlansko družino (plus psa). Na starejšega sina se v šoli spravljajo vrstniki, mlajši, za matematiko nadarjeni hčeri pa ne morete omogočiti šolanja. Konec sveta? Pa ne za Jess Thomas, iznajdljivo optimistko, ki je za svoja otroka pripravljena premagati vse ovire. Ko Jess izve za matematično tekmovanje na Škotskem, zagleda v denarni nagradi možnost za konec družinskih finančnih težav. Medtem ko razmišlja, kako naj družinico spravi na drugi konec države, ji pot prekriža Ed Nicholls, nadležni milijonar, pri katerem Jess občasno pospravlja.

Vsaka stvar, ki obstaja. Zato delamo vse, da bi ohranili vse tisto, kar imamo.

Od sobote se bodo vsi pozitivni hitri testi potrjevali s PCR ... Ker verjamem, da je kuhanje s pravim pristopom en sam žur, sem se odločil, da ti pokažem, kako si svojo kuhinjo spremeniš v najbolj zabaven del tvojega življenja. Na simpl način ti predstavim še tako zakompliciran recept! Skupaj pečemo.

POVEZANE KNJIGE