Rejenka

Rejenka - Claire Keegan | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claire Keegan
DIMENZIJA
5,19 MB
IME DATOTEKE
Rejenka.pdf
ISBN
7071792586836

OPIS

Povest Rejenka (Foster, 2010) združuje vse odlike pisanja Claire Keegan, vrhunske stilistke in dobre poznavalke človeške psihe, ter značilne mcgahernovske literarne prijeme pri razgrinjanju fabule – bralcu ničesar ne ponuja na pladnju, ob prebiranju zgodbe, v kateri se na videz zgodi le malo, mora med vrsticami, premolki in tišinami sam razbrati, kaj je v zgodbi pomembno ali celo prelomno. Rejenka je pripoved o trenutku, ko se odraščajoča protagonistka zgodbe zave svoje vrednosti, svoje pravice do tega, da je spoštovana in ljubljena, ter zbere dovolj etičnega poguma, da se upre pravilom svoje družine, to pa je opisano na pretanjen, topel in človeško pristen način, tudi sicer značilen za ves opus Claire Keegan.

Recommended. Words Of Wonders iskanje s črkami: Rejenka. Pozdravljeni, vas vabimo na našo spletno stran v iskanju odgovorov! http://www.modrijan.si/slv/content/download/19368/218721/file/Keegan_Rejenka_300dpi.pdf.

Kaj tebi menka, rejenka? Al ti menka sukne zidane, Al pa svitlih čreuličou?^ Varat lejupielādēt grāmatu "Star vojak in njegova rejenka. ...bolj zrele obrambne mehanizme, zato ima veliko tovrstnih kaznivih dejanj elemente nasilja, pogosta pa so tudi incestuozna dejanja, katerih žrtev so otrok, pastorka ali pastorek oz. rejenka ali rejenec. rejenek.

POVEZANE KNJIGE