Rejenka

Rejenka - Claire Keegan | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claire Keegan
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Rejenka.pdf
ISBN
5375244083179

OPIS

Povest Rejenka (Foster, 2010) združuje vse odlike pisanja Claire Keegan, vrhunske stilistke in dobre poznavalke človeške psihe, ter značilne mcgahernovske literarne prijeme pri razgrinjanju fabule – bralcu ničesar ne ponuja na pladnju, ob prebiranju zgodbe, v kateri se na videz zgodi le malo, mora med vrsticami, premolki in tišinami sam razbrati, kaj je v zgodbi pomembno ali celo prelomno. Rejenka je pripoved o trenutku, ko se odraščajoča protagonistka zgodbe zave svoje vrednosti, svoje pravice do tega, da je spoštovana in ljubljena, ter zbere dovolj etičnega poguma, da se upre pravilom svoje družine, to pa je opisano na pretanjen, topel in človeško pristen način, tudi sicer značilen za ves opus Claire Keegan.

Knjige za odrasle, Romani. Bodi prvi ocenjevalec "1+2=4 Rejenka - Olga Pega Kunstelj" Prekliči odgovor. ...of peace and quiet - every mother knows the price of a strong child's daytime sleep.

Right. Rejenka Prevod slovenske besede rejênka v angleški jezik. Slovenska beseda: rejênka Synonyms of Rejenka.

POVEZANE KNJIGE