Poročena do ponedeljka

Poročena do ponedeljka - Catherine Bybee | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Catherine Bybee
DIMENZIJA
6,21 MB
IME DATOTEKE
Poročena do ponedeljka.pdf
ISBN
9742033661872

OPIS

Poročena do ponedeljka je druga knjiga iz serija Neveste za vsak dan. Carter Billings je sanjski svetlolasec, ki se ga Hollywood ne bi branil in ki je tako čeden, da lahko ima katerokoli žensko na svetu. Prav nič mu ne manjka, dokler se ne odloči, da bo kandidiral za guvernerja. Takrat namreč za zunanjo podobo ustaljenega moškega nujno potrebuje ženo.Eliza Havens je vesela, da je njena najboljša prijateljica poročena s premožnim in prijetnim moškim. Le najboljši prijatelj tega prijateljičinega moža - privlačni in očarljivi Carter Billings - jo spravlja ob pamet. Še nikoli ni srečala moškega, s katerim bi se toliko pričkala ... in ob katerem bi ji srčni utrip tako poskočil. Je že res, da je ženitno posredovanje njena služba, a v njenem zasebnem življenju poroka žal ni možnost, ki bi lahko prišla v poštev.

Na območju so se po rušilnem potresu, v katerem je bilo poškodovanih in uničenih več tisoč stavb, zaradi deževja in škode na nasipih ob rekah v zadnjih dneh bali ... Look up the Slovenian to English translation of ponedeljka in the PONS online dictionary. Includes free vocabulary trainer, verb tables and pronunciation function. HRVATIN, Asja: Od RTM do WTF IHAN, Alojz: Državljanski eseji : o fiziologiji človeške moralnosti IHAN, Alojz: Romanje za dva --- in psa IHAN, Alojz: Slike z razstave JAMES, Julie: Najbolj seksi moški JAMES, Julie: Nekaj na tebi JAMES, Julie: Osem let skomin JANKOVIČ potočnik, Aleksander: Rommel v Sloveniji Slovenski kupci so dolgo čakali prihod znamke v Slovenijo, do tedaj so ljubiteljice priljubljene izdelke na zalogo kupovale v tujini.

Marguerite van Geldermalsen. biografski roman.

POVEZANE KNJIGE