Poletne cvetlice

Poletne cvetlice - Matjaž Mastnak | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Matjaž Mastnak
DIMENZIJA
7,62 MB
IME DATOTEKE
Poletne cvetlice.pdf
ISBN
7944491235589

OPIS

Prve pomladne rože. Tako kot marsikje v Sloveniji, tudi na Zaplani najprej zacvetijo telohi, trobentice in zvončki, kmalu pa se jim pridružijo še pomladanski žafrani in nekoliko bolj redki beli žafrani.

Čajnica je urejena v cistercijanskem slogu in omogoča uživanje čajev v mirnem in prijetnem vzdušju. Daleč stran od mestnega vrveža boste lahko v miru izbirali med različnimi okusi zeliščnih čajev.Vabljeni na čaj! Poletne Prosti čas Barvite Vzorčasto Cvetlice A-kroj Elegantne Dolgi rokavi Kratki rokavi Viskoza Brez rokavov V-izrez Jesenske 3/4 rokavi Temno modre Modre Črne Enobarvne Okrogel izrez Nad koleni Poliester Kratke Casual Bombažne Sive V vsakem biotičnem zelenjavnem vrtu so cvetlice enoletnice obvezne, saj ga popestrijo in polepšajo.

POVEZANE KNJIGE