Platanov drevored

Platanov drevored - John Grisham | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John Grisham
DIMENZIJA
11,93 MB
IME DATOTEKE
Platanov drevored.pdf
ISBN
1228827300746

OPIS

Nadaljevanje Časa za ubijanje, vrhunskega pravnega trilerja in enega najbolj priljubljenih romanov našega časa.John Grisham se s Platanovim drevoredom vrača tja, kjer se je vse začelo ...Premožni poslovnež Seth Hubbard, ki živi nadvse odmaknjeno življenje, umira za rakom. Nekaj dni pred smrtjo prostoročno napiše novo oporoko in jo pošlje odvetniku Jaku Briganceu. S tem navidez drobnim dejanjem potegne svoja odrasla otroka, ki ju izloči iz dedovanja, temnopolto gospodinjo, ki ji zapusti skoraj vse, in Jaka v pravni vrtinec, ki ni nič manj napet in razburljiv od procesa zaradi umora, s katerim je Brigance pred tremi leti zaslovel po vsem okraju.Z novo oporoko se pojavljajo nova in nova vprašanja, na katera ni videti odgovora. Zakaj je Hubbard skoraj vse zapustil Lettie, svoji temnopolti gospodinji, ki je pri njem delala le nekaj let? Ali zaradi kemoterapije in protibolečinskih sredstev ni več razsodno razmišljal? In kaj ima vse to opraviti s parcelo, ki so jo nekdaj imenovali Platanov drevored?

REZULTATI ISKANJA: platana < > NOVICE DNEVA • • Drevored v Čreti / Čreta tree promenade (GC72KJX) was created by NiSEM on 4/7/2017. It's a Small size geocache, with difficulty of 1, terrain of 1.5.

Na zahodu meji na Pohorje, na vzhodu pa na Dravsko polje, kjer je reka Drava akumulirala prod v obliki ... Platanov drevored (John Grisham) LJUBEZEN Dober grof zasluži ljubezen (Pravila lopovov : Druga knjiga) (Sarah MacLean) Pomladna vročica (Mary Kay Andrews) Prelepi prasec (Christina Lauren) Skoraj popolna (Susan Mallery) Idealna nevesta (Stephanie Laurens) SLOVENSKA LITERATURA Čudeži pri Mariji Snežni Narkoman nikoli (Simon Popović, Helena ... ZAHODNA STRAN SLOVENSKE - PLATANOV DREVORED Nova širina omogoča zasaditev senčnega drevoreda tudi na zahodni strani. Predlagamo zasaditev s platanami, kakor je to bilo pred posekom vzhodne strani.

POVEZANE KNJIGE