Osebni finančni načrt

Osebni finančni načrt - Mitja Vezovišek | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Vezovišek
DIMENZIJA
11,56 MB
IME DATOTEKE
Osebni finančni načrt.pdf
ISBN
2674621878051

OPIS

To je temeljni cestni zemljevid, ki ga potrebujemo, da bi dosegli finančne cilje. Ni pomembno, kakšni ti so - na primer nakup nepremičnine, omogočiti otrokom najboljše šole, pokojnina pri 50 letih in podobno -, temveč da jih načrtujemo. S tem se bo verjetnost, da jih bomo tudi dosegli, občutno povečala, piše v uvodu pred kratkim izdane knjige Osebni finančni načrt avtorja Mitje Vezoviška.Glavni namen te knjige je spodbuditi vsakega posameznika k odločitvi za izdelavo osebnega finančnega načrta in ponuditi nasvete, orodja in smernice za izdelavo.V knjigi boste našli odgovor na vprašanje, zakaj sploh potrebujete osebni finančni načrt, konkretne nasvete, kako se lotiti priprave pa tudi uresničevanja načrta. V knjigi je natančno opisanih vseh šest sestavin osebnega finančnega načrta, kdo vam ga lahko pomaga izdelati in kaj konkretno storiti, ko načrt že imate. Poleg tega boste v knjigi našli tudi konkretne primere izdelanih načrtov.

2 uri. Na današnji mednarodni dan socialne pravičnosti poziv k premisleku o digitalni ekonomiji. Naši finančni svetovalci vam bodo na podlagi standardiziranega postopka pomagali izdelati celovit investicijski načrt, ki bo temeljil na Vaših željah, potrebah in zamislih.

Dober osebni finančni načrt vam bo omogočil nadzor nad vašimi financami in pomagal izboljšati kvaliteto vašega življenja, predvsem pa vas bo prej pripeljal do zadovoljstva ob doseženem cilju. Plačni sistem javnega sektorja velja za ves javni sektor, ki ga sestavljajo proračunski uporabniki (državni organi in samoupravne lokalne skupnosti, javne agencije, javni skladi, javni zavodi in javni gospodarski zavodi, druge osebe javnega prava, ki so posredni uporabniki državnega proračuna ali proračuna lokalne skupnosti). Finančni načrt AJPES za leto 2019 Stran 5 POSTAVKE POSLOVNEGA IZIDA FINANČNI NAČRT ZA LETO 2018 URESNIČITEV FINANČNEGA NAČRTA ZA LETO 2018 FINANČNI NAČRT ZA LETO 2019 INDEKS 1 2 3 4=(3/2)*100 ODHODKI 8.861.423 8.761.600 9.398.635 107 Stroški materiala 208.500 205.386 218.000 106 Če imamo osebni finančni načrt in delujemo skladno z njim, je cilj doseči stanje, ko nam ne bo treba več delati za denar, ampak bo denar delal za nas. »To bi lahko opisali kot finančno svobodo, doseg te pa bi morala biti rdeča nit slehernega svetovalnega procesa.« Saj veste, če imamo osebni finančni načrt, ki pa ga ne upoštevamo ... Vaš osebni finančni načrt se vrti okoli vaših ciljev.

POVEZANE KNJIGE