Olupki srca

Olupki srca - Vanda Šega | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vanda Šega
DIMENZIJA
8,59 MB
IME DATOTEKE
Olupki srca.pdf
ISBN
1500379977880

OPIS

Z njim si lahko pomagate ob diareji, salmoneli, težavah z žolčem in pri ... Devet pesniških zbirk je Vanda Šega izdala v zadnjih tridesetih letih, toda prav zadnja, Olupki srca, nam je dala povod, da jo povabimo v oddajo ob koncu tedna, ki ga na Prvem posvečamo 70. obletnici osvoboditve. Olupki srca so (še nikoli tako) globoko izpričana ljubezen do staršev." Vanda Šega se je v Ljubljani rodila (leta 1959), maturirala (na gimnaziji pedagoške smeri), diplomirala (na fakulteti za upravo) in je v prestolnici zadnjih dvajset let tudi zaposlena (na RTV Slovenija), a se vsa leta, vsak dan po opravljenem delu in obveznostih ... Olupki srca (2015) Odpotovanja (2019) Zbirka kratke proze: Vezenje kroga (2008) Roman: Nikogaršnja (2016) Literatura Glej tudi Najboljša samozaložniška knjiga 2008 Vanda Šega: Odpotovanja Deseta knjiga Vande Šega Nocni obisk - Vanda Šega, Prvi program Radia Slovenija ... V tradicionalni medicini so se čebulni olupki od nekdaj ...

Jezik Vrednost iskanja. slovenski (3) slovenski (3) Rok dobave. Olupki granatnega jabolka so polni antioksidantov, ki učinkovito odpravljajo oksidante iz holesterola.

POVEZANE KNJIGE