Norma

Norma - Marjan Žiberna | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Žiberna
DIMENZIJA
5,67 MB
IME DATOTEKE
Norma.pdf
ISBN
5699924880582

OPIS

Roman Norma je prvoosebna pripoved atleta – tekača v zatonu, ki zaradi nenadne bolezni pristane v bolnišnici. Po odpustitvi spremeni način življenja in začne načrtno trenirati v želji, da bi dosegel olimpijsko normo. Zaradi ljubezni do ženske, ki jo je srečal med bivanjem v bolnišnici, se mu tudi maratonska olimpijska norma zazdi dosegljiva. Skozi pripoved se razkrije nenavadna ljubezenska zgodba, napajana z nerazčiščeno bolečino iz preteklosti, vprašanje, koliko smo pripravljeni tvegati, da bi dosegli, kar si želimo že od mladih nog, in navsezadnje junakov tek ne le skozi ciljno črto, ampak tudi skozi življenje.

Join us in the hunt for perfection. Products.

The opera is regarded as a leading example of the bel canto genre, and the soprano prayer "Casta diva" in act 1 is a famous piece. Norma Academy is an online resource for educating and inspiring hunters and shooters to new and exciting adventures. Join us in the hunt for perfection.

POVEZANE KNJIGE