Messi

Messi - Yvette Žoltowska-Darska | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yvette Žoltowska-Darska
DIMENZIJA
7,38 MB
IME DATOTEKE
Messi.pdf
ISBN
5072334564946

OPIS

Prva mladinska biografija o Lionelu Messiju.Pri devetih je razbil okno, da ne bi zamudil na tekmo. Ko je imel deset let, je nehal rasti. Pri trinajstih je zapustil svoj dom in družino, da bi si ustvaril novo življenje na oddaljeni celini. Danes ga občuduje na milijone ljudi po vsem svetu.Messi je ganljiva zgodba o nogometu, a ne le o tem. To je zgodba o izjemni nadarjenosti in skromnosti. Ta zgodba nam pove, da le trdo delo prinaša uspehe, pa tudi, kako pomembno je imeti sanje in jim slediti.Knjiga je polna barvnih fotografij in zabavnih zgodbic o Messiju in slavnem nogometnem klubu Barceloni.

90M likes. Bienvenidos a la página de Facebook Oficial de Leo Messi.

Technically perfect, he brings together unselfishness, pace, composure and goals to make him number one. Messi gives Argentina perfect start to 2022 World Cup qualifiers. Transfers.

POVEZANE KNJIGE