Ljuba moja pošast

Ljuba moja pošast - Elizabeth Hoyt | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Hoyt
DIMENZIJA
11,51 MB
IME DATOTEKE
Ljuba moja pošast.pdf
ISBN
2493930448895

OPIS

OBSOJEN MOŠKI …Apollo Greaves, vikont Kilbourne, je po krivem obtožen umora in nezmožen govoriti zaradi skoraj usodnega napada. Pobegnil je iz Bedlama in kraljevi možje so mu za petami, zato se zateče med ruševine zabaviščnega parka in gara kot navaden vrtnar. A pot mu prekriža energična mlada ženska, ki se preseli v park, in ga kmalu spravi ob pamet …OBUPANA ŽENSKA …Vodilni londonski igralki Lily Stump je sreča obrnila hrbet in se je prisiljena s služabnico in sinčkom preseliti v požgano gledališko stavbo. Toda člani njene male družine niso edini prebivalci parka – nem, velik in okoren moški je našel domovanje v osmojenih ruševinah. A ko ga Lily zaloti, da prebira njeno igro, se zave, da je v tem moškem veliko več, kot je sprva mislila.IZ PEPELA VZNIKNE POŽELENJE …Čeprav se med njima razplamteva strast, Apollo ve, da mu Lily nekaj prikriva. Ko ga ujame njegova mračna preteklost, se mora odločiti: med ljubeznijo do Lily … in občutljivo resnico, ki ga bo osvobodila.

Posebnost ansambla je ta, da igra predvsem slovenske tržaške narodne ali ponarodele pesmi. Nastopa v tržaških narodnih nošah in je v taki zasedbi edina v zamejstvu. Kdo je ta stara pošast pred mano, kaj naj naredim? Naj še vedno skrbim zanj? Naj ga prijavim? Kaj naj s sabo? Sanja Ljuba moja Sanja! No, to pa je zgodba za film.

OBSOJEN MOŠKI …Apollo Greaves, vikont Kilbourne, je po krivem o... Domov > Romani > Ženski romani > Ljuba moja pošast (trda vezava) Elizabeth Hoyt. Ljuba moja pošast (trda vezava) Tiskaj; Burna ljubezenska zgodba z mitološkim pridihom ... Ljuba moja pošast (Darling Beast) knjiga avtorja/ice Elizabeth Hoyt.

POVEZANE KNJIGE