Krojačica iz Dachaua

Krojačica iz Dachaua - Mary Chamberlain | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mary Chamberlain
DIMENZIJA
6,14 MB
IME DATOTEKE
Krojačica iz Dachaua.pdf
ISBN
1861251075153

OPIS

London, pomlad leta 1939. Osemnajstletna Ada Vaughan je čedna in častihlepna šivilja pri modistki na Dover Streetu. Spretni in zagnani krojačici se nasmiha kariera v modnem svetu, če se bo le lahko osvobodila spon turobnega družinskega življenja v Lambethu.Naključno srečanje s skrivnostnim Stanislausom von Liebnom jo izstreli v svet blišča in romantike. Kljub vsem svarilom o preteči vojni na celini privoli v potovanje v Pariz, saj je to njena priložnost za nov začetek.Vojna izbruhne in pričakovanje se sprevrže v obup. Ko vkorakajo nacisti, jo Stanislaus zapusti in Ada postane vojna ujetnica, ki lahko preživi le tako, da postane krojačica. Ta odločitev pa jo bo preganjala med vojno in imela pogubne posledice tudi po njej.

Oddelek za bibliotekarstvo, informacijsko znanost in knjigarstvo, 2020 2 Krojac Dada Sarajevo, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. 982 sviđanja · 4 priča o ovome.

... Domov > Romani > Ženski romani > Krojačica iz Dachaua (trda vezava) Mary Chamberlain. ...

POVEZANE KNJIGE