Kako naj se (ne) prepiramo

Kako naj se (ne) prepiramo - Stephanie Schneider | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephanie Schneider
DIMENZIJA
12,73 MB
IME DATOTEKE
Kako naj se (ne) prepiramo.pdf
ISBN
6611747087532

OPIS

Avtorica Stephanie Schneider je na podlagi izčrpnih (in izčrpavajočih) življenjskih izkušenj sklenila humorno in z največjo mero dobronamernosti napisati nekoliko drugačen popotni vodnik skozi življenje – tak, ki nas uči, kako naj se prepiramo, ne da bi ob tem obupali.Je prepir v družini res neizbežen? Kadar ne živimo drug mimo drugega, pač je. Tudi še tako ljubeča družina je namreč skupnost posameznikov različnih značajev, želja, pogledov, trenutnih potreb ... kar (v varnem okolju) zlahka povzroči prepir. Kako naj se torej lotimo reševanja teh neizbežnih nesoglasij s srcem in z razumom? To nam z nazornimi primeri slikata avtorica in lustrator. Široka paleta preizkušenih rešitev – od navidezno smešnih pobud, ki se jih bomo nemara s pridom oprijeli v navalu najbolj razdiralnih čustev, do razumnih, premišljenih, »vsem uporabnikom prijaznih« predlogov – prihaja kot dobrodošla novica za vse, ki se kdaj prepiramo. V družini, šoli, na delovnem mestu ali drugje. Da po prepiru ne bo poražencev – ampak bomo vsi zmagovalci, ki smo v svojem razmišljanju prišli korak naprej. Osvežilno branje za vse generacije!

Če mu boste povedali svoje občutke, bo več verjetnosti, da bo sodeloval z vami. Brzdajte se, dokler se ne pomirite, pa naj bo to še tako težko.

Še posebej zdaj, v obdobju izolacije, so naši partnerski odnosi na hudi preizkušnji, spori pa skoraj neizbežni. O tem, kako se spopasti s prepiri in bolečino, ki jo ti prinašajo s seboj, je v pogovorni oddajo Zaupno z Veroniko govorila specialistka partnerske in družinske ... Pravi komplet slušalk nam omogoča, da poslušamo glasbo tudi na hrupni ulici ali pa pozno ponoči gledamo film, ne da bi pri tem motili partnerja v isti sobi.

POVEZANE KNJIGE