Izgubljeni kovčki

Izgubljeni kovčki - Jordi Puntí | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jordi Puntí
DIMENZIJA
9,50 MB
IME DATOTEKE
Izgubljeni kovčki.pdf
ISBN
6382788036317

OPIS

Christof, Christophe, Christopher in Cristòfol so štirje bratje – sinovi istega očeta in štirih različnih mater. Še nikoli se niso srečali. Živijo v Frankfurtu, Parizu, Londonu in Barceloni in nevede jih povezuje dejstvo, da že od otroštva niso ničesar slišali o tovornjakarskem očetu. Potem pa nekega dne izvejo, da je pogrešan, in odločijo se, da se bodo tudi sami odpravili na pot in poskušali izvedeti, kaj se je zgodilo. Čaka jih neverjetno vznemirljivo, zabavno, a tudi boleče potovanje.

Cena 34,97 EUR Klubska cena: 27,95 EUR Izdelek je na zalogi. Preverite zalogo po klubskih centrih > Izgubljeni kovčki so velika življenjska zgodba o mali siroti, ki je preživela po naključju, odrasla v sirotišnici, spoznala veliko sveta.

Pisanja o knjigah in branju. Article by Tomaž Bešter.

POVEZANE KNJIGE