Bowie

Bowie - Wendy Leigh | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Wendy Leigh
DIMENZIJA
10,69 MB
IME DATOTEKE
Bowie.pdf
ISBN
2632732505992

OPIS

»Osvajal sem vse po vrsti. Užival sem v neodgovornosti in promiskuitetnosti.«David Bowie o svojih divjih letihZiggy Stardust. Alladin Sane. Sloki beli vojvoda. Transvestit. Samooklicani gej. Upornik. Pisec pesmi. Modna ikona. Bog roka. Eden najvplivnejših in najustvarjalnejših umetnikov svoje generacije David Bowie je v skoraj petih desetletjih kot po tekočem traku menjal svoje bleščeče preobrazbe.V provokativni knjigi, opremljeni s fotografijami, pisateljica Wendy Leigh razkriva moža, ki se skriva za temi brezštevilnimi podobami. S poglobljenimi intervjuji z notranjimi poznavalci glasbene industrije, poslovnimi sodelavci, tesnimi prijatelji ter ljubimci in ljubimkami pripoveduje celotno necenzurirano resnico o uganki z imenom David Bowie.Slika strašno zanimiv portret njegovega nesrečnega otroštva, raziskuje njegovo pustolovsko in razvpito spolno življenje, prinaša sveže vpoglede v njegove bitke z zasvojenostjo, nazorno slika njegov burni prvi zakon z Angie Bowie, štiridesetletno vez z osebno tajnico Coco Schwab, ambivalentni odnos z Mickom Jaggerjem in seveda monogamni, dobrega četrt stoletja trajajoči zakon s supermanekenko Iman, ki naznanja najnovejšo in najbolj presenetljivo etapo njegovega kalejdoskopskega življenjskega popotovanja.Odkrita, provokativna in neizprosna pripoved o karizmatičnem mladem fantu iz Brixtona, ki je postal eden največjih superzvezdnikov vseh časov.

januar 2016.. Bil je pomembna ikona v popularni glasbi več kot pet desetletij, sicer pa je veljal za inovatorja in enega najvplivnejših umetnikov sodobnega časa. Bowie at the Beeb is a quality production and has some truly alternative takes.

januar 1947, Brixton, Združeno kraljestvo, † 10. januar 2016..

POVEZANE KNJIGE