Bobov svet

Bobov svet - James Bowen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Bowen
DIMENZIJA
8,55 MB
IME DATOTEKE
Bobov svet.pdf
ISBN
2438572195649

OPIS

Potepuški maček Bob je resnična zgodba o mačku, ki ga na londonskih ulicah najde poulični glasbenik James, vajen življenja iz rok v usta. James ni niti najmanj pripravljen na skrb za drugo živo bitje, vendar z Bobom splete prav posebno vez. Z njegovo pomočjo mu uspe najti sebe in obrniti življenje v novo, pravo smer.Nadaljevanje navdihujoče knjižne uspešnice Potepuški maček Bob še vedno spremlja avtorja in njegovega živalskega prijatelja na skupni, ne vselej lahki življenjski poti. Bobova bistroumnost in neomajna naklonjenost bosta slednjič razkrili pravi pomen prijateljstva, zvestobe, zaupanja in resničnega zadovoljstva.

Najdeš mě taky na www.bobik.cz Konec decembra je Mestna občina Kranj v sodelovanju z Ministrstvom za okolje in Zavodom za varstvo narave v Naravnem rezervatu glinokopnih bajerjev z okolico na Bobovku postavila tri informacijske table. To je prvi korak pri predstavljanju tega naravovarstveno pomembnega območja, ki obiskovalcem nudi številne ekosistemske usluge, med drugim tudi rekreacijo in doživljanje narave, obenem pa ... vČlanite se v svet knjige; pokliČite nas 01/241 34 10; 0.

Redna cena: 24,94 € Skrij Poglej ve ... Bobov svet_prelom.indd 25. 2/20/15 10:24 AM.

POVEZANE KNJIGE