Belo zlato

Belo zlato - Jean-Luc Bannalec | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jean-Luc Bannalec
DIMENZIJA
8,80 MB
IME DATOTEKE
Belo zlato.pdf
ISBN
1950117377216

OPIS

V spektakularnih solinah na polotoku Guérande pravkar zahaja sonce. Komisar Dupin si je prišel ogledat skrivnostne sode, na katere ga je opozorila znanka, novinarka Lilou Breval. V zraku je čutiti vonj fleur de sela, ki spominja na vijolice in za katerega stari solinarji trdijo, da včasih porodi blodne zaznave. Takšen občutek ima Dupin, ko na lepem zasliši nepričakovan, a hkrati tako znan zvok. Nekdo strelja nanj. Lilou Breval še isto noč izgine …Med slikovitim zalivom Golfe du Morbihan in osupljivo deželo soli se Dupin zaplete v doslej najbolj osebno preiskavo. Te ne zaznamuje le energična komisarka Sylvaine Rose, s katero je primoran preiskovati tako rekoč z ramo ob rami, pač pa predvsem lažni alibiji, velikanski konflikti interesov, dramatični preobrati – in vedno znova tudi pradavne bretonske legende.

Rumeno zlato; Belo zlato; Dvobarvno zlato; Obeski. Rumeno zlato; Belo zlato; Dvobarvno zlato; Rdeče zlato; Prstani; Rumeno zlato.

Rumeno in belo 14 karatno zlato vsebuje enako količino čistega zlata, 58,5 %. razlika je v preostalih 41,5 % kovin, ki so izbrane tako, da dajejo belemu zlatu čim bolj belo barvo.

POVEZANE KNJIGE