365 aktivnosti na prostem, ki jih moraš preizkusiti!

365 aktivnosti na prostem, ki jih moraš preizkusiti! - Jamie Ambrose | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jamie Ambrose
DIMENZIJA
9,72 MB
IME DATOTEKE
365 aktivnosti na prostem, ki jih moraš preizkusiti!.pdf
ISBN
4174097972314

OPIS

Odlična knjiga za otroke – za ure in ure aktivnosti in iger na prostem!Z njo bo otrok sam naredil hotel za žuželke, ustvaril oblak, iskal in našel fosile, prepoznal živalske sledi, napovedal vreme z borovim storžem, pomagal ptici narediti gnezdo, zasadil kavbojski vrt, postavil šotor, raziskal obalo – in še veliko več!Jasna navodila s fotografijami bodo natančno povedala, kaj potrebujete in kaj morate narediti. Knjiga je polna čudovitih aktivnosti in iger, s katerimi se lahko otroci zamotijo ure in ure; poleg tega mu bodo na stežaj odprla vrata v naravo – tik pred vašim pragom!

Ste tudi vi med tistimi, ki si vsako leto zastavijo stvari, ki jih bodo opravili to poletje, vendar načrt vedno pade v vodo? Cilje si začrtajte natančneje in ustvarite seznam aktivnosti, ki jih boste letos zares preizkusili. Kampiranje (s šotorom, prikolico ali avtodomom) je na Novi Zelandiji ena najbolj priljubljenih dejavnosti na prostem, tako med turisti kot domačini. Zato je tudi cel sistem precej napreden, vendar urejen s kopico pravil, ki se jih striktno držijo.

SPET SO ODPRTI KLUBSKI CENTRI; Darilo za vas Na trenutke lahko že obupujemo, saj se nam zdi nemogoče, da bi izbrali popoln barvni odtenek. Izbrali smo pet barvnih odtenkov, ki jih moraš preizkusiti na steni v svojem domu, saj so trenutno najbolj priljubljeni in 'vroči'.

POVEZANE KNJIGE