2. svetovna vojna

2. svetovna vojna - Richard Holmes | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard Holmes
DIMENZIJA
3,42 MB
IME DATOTEKE
2. svetovna vojna.pdf
ISBN
8671670348806

OPIS

V razkošnem formatu, bogati slikovni predstavitvi in številnih podrobnih podatkih na domači trg prihaja celovit pregled drugega velikega svetovnega vojnega spopada med letoma 1939 in 1945, ki naj bi po zadnjih ocenah terjal vse do strašljivih 70 milijonov žrtev.

svetovno vojno, Ilirska Bistrica, 1945 Zadnji aprilski dnevi v letu 1945 so bili v svetu, v Evropi pa tudi na Ilirsko-bistriškem zelo dramatični. Kot sedemletnik sem z vrstni ... Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online.

aprila 1941, ko so sile osi napadle in kmalu zavzele celotno Kraljevino Jugoslavijo, ki ji je pripadala večina Slovenije.Zasedeno ozemlje so okupirale štiri države: Nemčija, Kraljevina Italija, Kraljevina Madžarska in v majhni meri Neodvisna država Hrvaška. Okupatorji so na okupiranih ozemljih že poleti 1941 začeli izvajati vojne ... interaktivni učbenik 2.

POVEZANE KNJIGE