Zapelji me ob zori

Zapelji me ob zori - Lisa Kleypas | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lisa Kleypas
DIMENZIJA
10,3 MB
IME DATOTEKE
Zapelji me ob zori.pdf
ISBN
7080643210489

OPIS

Druga knjiga v seriji o družini Hathaway.Kev Merripen koprni po lepi in uglajeni Winnifred Hathaway, odkar ga je njena družina v otroštvu rešila gotove smrti. Toda čedni cigan skrivnostnega porekla se boji, da bi njegova temna preteklost lahko strla krhko in svetlo Win. Zato se upira poželenju, dokler mu je kruta usoda ne iztrga iz rok.Win po vrnitvi v Anglijo spozna, da je Kevu otrdelo srce in da ji noče vračati ljubezni. Obenem ji začne dvoriti zapeljiv in očarljiv moški. Kev se mora enkrat za vselej odločiti, ali ji bo končno razkril svojo mračno skrivnost ali pa izgubil ljubezen svojega življenja.

Začela sem jih tudi kupovati in s ponosom jih imam na mojih knjižnih policah … Kev Merripen koprni po lepi in uglajeni Winnifred Hathaway, odkar ga je njena družina v otroštvu rešila gotove smrti. Toda čedni cigan skrivnostnega porekla se boji, da bi njegova temna ... Lisa Kleypas: ZAPELJI ME OB ZORI (Mladinska knjiga) Druga knjiga v seriji o družini Hathaway.

knjiga POLJUBI ME OB POLMRAKU (= žal že PRODANA!) in iz serije o klanih Montgomery in Armstrong, avtorice mednarodnih uspešnic Maye Banks: * 1. knjiga NAJLJUBŠI SOVRAŽNIK => zgodba, polna čustev, ki te dobesedno posrka vase :) Odpelji me opolnoči (Družina Hathaway, 1.

POVEZANE KNJIGE