Vojvodinja po naključju

Vojvodinja po naključju - Tessa Dare | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Dare
DIMENZIJA
5,87 MB
IME DATOTEKE
Vojvodinja po naključju.pdf
ISBN
5088045986324

OPIS

Kaj je storiti vojvodi, ko dekle, ki je popolnoma napačno zanj, postane ženska, brez katere ne more živeti?Griffin York, vojvoda Halford, bi se moral po mnenju njegove matere že zdavnaj poročiti, zato ga ta nekega dne na silo odpelje v \'Zaliv starih devic\' in vztraja, da si tam izbere nevesto. Griffin se odloči, da bo mater naučil kozjih molitvic; iz čistega kljubovanja si poišče najmanj primerno kandidatko za bodočo vojvodinjo – preprosto Pauline, ki v vaški gostilni dela v strežbi.Ker bi dekle rado zaslužilo denar za uresničitev svojih življenjskih sanj, pristane na vojvodov zviti predlog ter z njim in njegovo materjo odpotuje v London. Tam naj bi Pauline s svojim nemogočim obnašanjem prepričala ostarelo vojvodinjo, Griffinovo mater, da nikakor ni prava za njenega sina.A v tednu dni se zgodi marsikaj zanimivega, žgečkljivega in pomembnega ...

Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1. izd.

Vojvodinja in Severina sta zanjo odšteli okoli 1800 evrov. Meghan jo je nosila v svojih nosečniških dneh, poparčkala pa jo je z vijoličasto obleko in rdečim plaščkom, Severina se je s to torbico v zadnjih mesecih že večkrat pokazala v ... Naslov: Vojvodinja po naključju.

POVEZANE KNJIGE