Ukulele jam

Ukulele jam - Alen Mešković | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alen Mešković
DIMENZIJA
10,11 MB
IME DATOTEKE
Ukulele jam.pdf
ISBN
6391593612417

OPIS

Miki se ni ničesar tako veselil kot poletja 1992. Dolgega vročega poletja. Jeseni bi postal gimnazijec, brat Neno bi se s fakultete vrnil domov in ga naučil voziti avto, oče bi se predčasno upokojil. A prišli so tisti s puškami in bombami. Mikijevo družino so strpali na avtobus. Po dolgi vožnji je Miki s starši končal v begunskem centru ob hrvaškem morju, brat pa v srbskem ujetništvu. Čeprav je bil tretjerazredni državljan, je Miki v obmorski idili vseeno našel prijatelje in prve ljubezni. V uteho pa mu je bila predvsem glasba. Najprej tista, ki jo je poslušal brat Neno, potem pa heavy metal v priljubljenem klubu Ukulele.Ukulele jam je zgodba o instinktu za preživetje na s sovraštvom prežetem Balkanu. Čeprav gre za roman, ni mogoče skriti, da temelji na osebnih izkušnjah avtorja, ki je iz mladega begunca postal cenjen danski pisatelj.

We are, in equal parts, a jam, a community, a social club, a ukulele 'boot camp' and a gigging band. We endeavour to be a force for good; supporting worthwhile causes, raising money for charity and promoting tolerance, acceptance and diversity by playing good songs with more enthusiasm than ... Online ZOOM meetings are scheduled each Wednesday & Saturday at 3:00 PM PDT .

We endeavour to be a force for good; supporting worthwhile causes, raising money for charity and promoting tolerance, acceptance and diversity by playing good songs with more enthusiasm than ... Online ZOOM meetings are scheduled each Wednesday & Saturday at 3:00 PM PDT . ALL UKULELE PLAYERS WELCOME! Please contact Susan Patereau to get the Zoom meeting instructions and links to the chord charts we are currently playing. sparten.

POVEZANE KNJIGE