Ujetniki monsuna

Ujetniki monsuna - Milan Petek Levokov | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Milan Petek Levokov
DIMENZIJA
10,82 MB
IME DATOTEKE
Ujetniki monsuna.pdf
ISBN
9611520890992

OPIS

Peter je “junak našega časa”. Nič mu ne manjka. Vse mu je bilo že v zibko položeno, ali pa se tako vsaj zdi. Žensk mu nikoli ni manjkalo, Kaj to, še več: ljubečo in lojalno ženo ima. Je nadarjen slikar. Sredstev za življenje premore dovolj, da lahko obesi puščobno službo na klin in se poda na potovanje po svetovnih prostranstvih. Pa vendar nazadnje otopelo obsedi na verandi nekega tropskega bungalova, ne zmerom trezen, prežet s hromečo zavestjo, da bi moral znotraj svoje eksistence nujno nekaj spremeniti, hkrati pa mu manjka moči in poguma, da bi to res naredil…

nagrada za humoresko (Borza Humorja, Rogaška Slatina, 1997) 1. nagrada za pravljico (Radio Slovenija, 1999) Divji, napol divji in bivši ujetniki Pozno zvečer smo privezali barko za drevo sredi ničesar in dež zgodnjega monsuna, ki se je na nizki platneni strehi mešal z glasovi pragozda, je bil glasba za najboljše spanje zadnjega tedna.

Naslednje jutro smo se odpeljali proti raziskovalni postaji Pondok Tangui. prvi mesec samo 1 eur. monsun.

POVEZANE KNJIGE