Suárez

Suárez - Luca Caioli | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

Luca Caioli
Suárez.pdf
6684990762017

Luisito, Lucho, El Salta, El Pistolero, Kanibal – to so vzdevki, ki se lepijo na enega najeksplozivnejših nogometašev današnjega časa, urugvajskega zvezdnika Luisa Suáreza, ki je v letu 2014 za rekordno vsoto okrepil Barcelono.Ko se je Suárez, ki je takrat igral za Liverpool, konec septembra 2013 po odmevni prepovedi nastopanja na desetih tekmah zaradi ugriza nasprotnika vrnil na nogometne zelenice, se je zdelo, da kritikov nikoli več ne bo pridobil na svojo stran.Toda v mesecih, ki so sledili, je dosegel izjemnih 31 golov in Liverpool po štiriletni odsotnosti popeljal nazaj v Ligo prvakov. Sledilo je svetovno prvenstvo, ki pa se je za urugvajskega zvezdnika prezgodaj končalo po samo dveh tekmah, dveh zadetkih in trenutku neprištevnosti …Luca Caioli, avtor uspešnic o življenju velikih nogometašev, se je tokrat lotil najbolj protislovnega med njimi in napisal privlačno pripoved, ki ponuja vpogled v mišljenje in delovanje enega najkontroverznejših nogometnih zvezdnikov.Zvesti mož, ljubeči oče, plemeniti prijatelj in fantastičen nogometaš, ki je v žaru igre pripravljen vedno stopiti preko roba – vse to in še več v odlični knjigi o urugvajskem \'svetilniku\', ki sveti, kot še nikoli doslej.

First Team. The Supreme Court confirms that an accident that happened during the "sandwich break" is a Labour Accident. While the employee was out having a coffee during her 15-minute break, she fell down and hit her arm, producing a temporary disability leave that the Private Health Insurance considered as derived from an ordinary disease… Adolfo Suárez González, Spanish politician who, as prime minister of Spain (1976-81), worked closely with King Juan Carlos to dismantle the authoritarian regime (1939-75) that Francisco Franco had controlled and to transform Spain into a multiparty constitutional monarchy.

Ugled izobraženega učenjaka je užival že za časa svojega življenja. Imenovali so ga »Doctor Eximius et Pius«, izvrstni in pobožni Doktor.Naslednji dve stoletji do nemške univerzitetne reforme je užival status vrhunskega učenjaka. Luis Suárez, out for four months.