SSKJ 2* – Slovar slovenskega knjižnega jezika

SSKJ 2* – Slovar slovenskega knjižnega jezika Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

SSKJ 2* – Slovar slovenskega knjižnega jezika.pdf
3520153179556

Temeljna knjiga vseh, ki s ponosom govorimo in pišemo slovensko.- Dve knjigi skupaj na 2.300 straneh- Prvič po 20-ih letih dopolnjena in deloma prenovljena izdaja- Dostop do elektronske različice druge izdaje slovarja- 110.180 slovenskih besed v 97.631 geslihS knjigami kupci prejmejo kodo, s katero lahko dostopajo do e-različice slovarja. Koda omogoča hkraten dostop na treh različnih napravah, zato lahko slovar hkrati uporablja več članov družine.

S spletnim portalom Fran.si ste se vsi že srečali. Na njem so zbrani različni slovarji in drugi priročniki. Slovar slovenskega knjižnega jezika - SSKJ 2.del.

ISBN/EAN:P_9789612820107. Redna cena: 189,90 € Temeljna knjiga vseh, ki s ponosom govorimo in pišemo slovensko.