Spreobrnjeno srce

Spreobrnjeno srce - Jude Deveraux | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jude Deveraux
DIMENZIJA
6,16 MB
IME DATOTEKE
Spreobrnjeno srce.pdf
ISBN
2272931331501

OPIS

Eli in Chelsea sta najboljša prijatelja, česar nihče na šoli ne more razumeti. Eli, preklast očalar, je zaljubljen v računalnike in živi s svojo revno mamo. Chelsea izhaja iz nadvse bogate družine in velja za najlepše dekle na šoli. A oba sta drugačna, oba izstopata, druži pa ju tudi neustavljiva želja po spreminjanju sveta. In res, Elijevi dobrosrčni mami pomagata poiskati pravo ljubezen. A kaj se zgodi, ko ta nadobudna otroka, ki bi rada reševala svet in ljudi v njem, odrasteta?Eli in Chelsea z leti izgubita stike. A ko Eli kupi hišo v Edileanu v Virginiji, domačem kraju svojega očeta, povabi Chelsea na obisk. Ta živi svoje življenje na in ob modnih brveh, prepričana, da otroško prijateljstvo ne more prerasti v nič več kot to, a se vseeno odzove vabilu — in je povsem nepripravljena na spremenjenega Elija …

Zato pravi Jezus: srečni, čisti v srcu. Prosimo Gospoda, da nam da svoje srce, ki bo odprto ubogim in ponižnim.

Eli, preklast očalar, je zaljubljen v računalnike in živi s svojo revno mamo. Chelsea izhaja iz nadvse bogate družine in ... Jude Deveraux: Spreobrnjeno srce Knjiga je 1× prebrana, odlično ohranjena.

POVEZANE KNJIGE