Sopranistkine solze

Sopranistkine solze - Darja Korez Korenčan | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darja Korez Korenčan
DIMENZIJA
7,49 MB
IME DATOTEKE
Sopranistkine solze.pdf
ISBN
5209664244112

OPIS

Zanimiva in večplastna zgodba se dogaja na opernih odrih in v njenih zakulisjih, in je polna zapletov v karieri operne dive, v njenem ljubezenskem življenju in nenazadnje še v njeni družini. Operno pevko tako na njenih poteh, od vloge do vloge, od uspehov do padcev, spremljamo na različnih opernih prizoriščih Evrope in vse tja do Brazilije.

Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle Ustvarjalka kulturnih oddaj na TV Slovenija Darja Korez Korenčan je avtorica več knjig s področja glasbe in več kot deset leposlovnih knjig, med njimi tudi treh romanov. V oddaji boste slišali odlomek iz romana Sopranistkine solze. Sopranistkine solze Darja Korez Korenčan.

Language: English Location: United States Solzni čepki za suhe oči. Oči nenehno proizvajajo solze, ki vsebujejo naravne antibiotične sestavine, ki ščitijo pred okužbami.Z mežikanjem se solze porazdelijo prek površine očesa, preden jih vase posrkata dve majhni luknjici na obnosnem delu očesnih vek. Sopranistkine solze - Darja Korez Korenčan 5.

POVEZANE KNJIGE