Škotska ulica

Škotska ulica - Samantha Young | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Samantha Young
Škotska ulica.pdf

Shannon MacLeod so bili vedno všeč napačni moški, zato je skakala iz ene slabe zveze v drugo, dokler se ni zadnja končala z najhujšim možnim opozorilom. Podrl se ji je svet in prisegla si je, da se bo moškim odslej izogibala.Cole Walker, njen novi sodelavec v Edinburgu, je natanko to, čemur se želi Shannon izogniti: čudovit je, malce domišljav in za povrh še tetoviran. A za njegovo grobo zunanjostjo se skriva dober človek, ki se je s pravo žensko pripravljen ustaliti. Odloči se, da bo Shannon pomagal iz osame, v katero se je zaprla, in da bo osvojil njeno srce.Sčasoma se spustita v vroče razmerje, a Shannon se po čustveni plati vseeno ne more v celoti predati Colu, saj mu ne zaupa. Bosta kljub temu lahko ohranila njuno zvezo ali pa jo bodo, nasprotno, uničili stari strahovi?

Young, Samantha. Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1.

Odlične su mogućnosti shoppinga u glavnoj trgovačkoj ... Samantha Young knjige: najboljše avtorja (Junak, Neskončna širjava v nas, Bostonske noči, Dublinska ulica, Londonska ulica, Jamajška ulica, Indijska ulica, Škotska ulica, Valentine, Ulica v mesečini, Moon Spell, Prava stvar, Čisto vsaka stvar, Igra življenja) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Googlova brezplačna storitev takoj prevede besede, besedne zveze in spletne strani iz angleščine v več kot 100 drugih jezikov. Škotska, dežela na skrajnem severu Velike Britanije je poleg viskija, kiltov in dud, poznana tudi po svoji divji, neokrnjeni, nepojmljivo lepi naravi. Osupljiva in neomadeževana pokrajina, ki jo zaznamujejo neskončna morja barvitih zelenih pašnikov, na katerih se brezskrbno pasejo ovce in znamenito dolgodlako škotsko govedo. Škotska.