Saga o kraljevini Tearling

Saga o kraljevini Tearling - Erika Johansen | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Erika Johansen
DIMENZIJA
11,25 MB
IME DATOTEKE
Saga o kraljevini Tearling.pdf
ISBN
2375697889133

OPIS

V osupljivem prvem romanu trilogije mora neizkušena mlada princesa zasesti svoj prestol, se naučiti biti kraljica in se v epskem boju med svetlobo in temo spopasti z zloveščo čarovnico.Prestolonaslednica Kelsea Raleigh je po smrti matere, kraljice Elysse, odraščala daleč stran od spletk kraljevske trdnjave, skrita globoko v gozdu pri predanih služabnikih. Ko dekle dopolni devetnajst let, na njena vrata potrka kraljičina straža, ki jo pospremi na nevarno pot do prestolnice, da bi zavzela mesto na prestolu kraljevine Tearling.Pred davnimi časi so njeni predniki odpluli iz propadajočega sveta, da bi ustanovili novo deželo brez sodobne tehnologije. Tristo let za tem tri boječe dežele plačujejo dajatve mogočni sosednji kraljevini Mortmesne s pretkano Rdečo kraljico.Čeprav je Kelsea kraljevske krvi in okoli vratu nosi safir z neverjetno čarobno močjo, dvomi, ali bo lahko vladala kraljestvu. Zaradi pretresljivega zla, ki ga odkrije v svoji deželi, pa stori nekaj neverjetno drznega in izzove maščevanje Rdeče kraljice. Skrivna združba sovražnikov načrtuje njeno smrt. Toda nova kraljica pridobiva moč, zaradi svoje neomajne odločnosti pa ima tudi vse več zvestih zaveznikov.Njena pot, da bi rešila svoje kraljestvo in zavzela svoje mesto, se šele začenja. Obremenjena s skrivnostmi, z izdajami in nevarnimi spopadi si tlakuje pot, ki jo bo povzdignila v legendo …

Nevromant William Gibson. Klavnica pet ali Otroška križarska vojna Kurt Vonnegut.

Z njimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Se strinjam [7] 53 Pesem kresnic 40 Petdeset izbranih pesmi 10 Piarovka 42 Pišem, torej sem --- 70 Polnočni urok 60, 61 Popolna romanca 38 Prazni slovesi 28 Pristave 5 Prizemljitve 14 Puščavnik 11 Rabe čudežnega 1 Regina martyrum 13 Relikvije dihanja 8 Saga o kraljevini Tearling. 1 FILOZOFIJA 14.

POVEZANE KNJIGE