Prešuštvo

Prešuštvo - Paulo Coelho | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paulo Coelho
DIMENZIJA
7,54 MB
IME DATOTEKE
Prešuštvo.pdf
ISBN
5380416730738

OPIS

Linda misli, da je srečna, saj ji v življenju nič ne manjka: ima ljubečega moža, dva ljubka otroka in povrh vsega še dovolj denarja, da ji sploh ne bi bilo treba hoditi v službo, ki pa jo kljub vsemu ima: je obetavna mlada novinarka pri enem od pomembnejših časopisov v Ženevi. Le česa bi si še lahko želela? A nekega jutra nenadoma spozna, da je življenje v zakonu ne izpolnjuje, v njem spregleda monotonost, vsakdanje razdajanje za druge in kazanje vesele maske svetu okrog sebe. Rešitev skuša najti na tečajih joge, pri psihologih in psihiatrih, toda nikjer ne dobi tega, kar išče.Linda ve, da si želi in zasluži več: izziv, vznemirjenje, izpolnitev. Srečo.Tako se prepusti toku življenja, ki ji na pot nepričakovano prinese ljubezen iz mladosti. A med raziskovanjem globin svoje duše v njej poleg svetle plati odkrije tudi temno …

"Menim, da je zelo bolan in sočustvujem tako z njim kot z njegovimi žrtvami. "Govoril je o zasebnosti, intimi. Ampak ona je morala natančno vedeti, kako on čuti.

( Psalm 51:1-5 ) Naučite se sovražiti prešuštvo, tako kakor ga sovraži Bog. ( Psalm 97:10 ) Odločno zavračajte pornografijo , fantaziranje o spolnosti, flirtanje oziroma kar koli, zaradi česar bi se lahko začeli spolno zanimati za nekoga, ki ni ... Paulo Coelho.

POVEZANE KNJIGE