Preprosto razstupljanje

Preprosto razstupljanje - Marion Grillparzer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marion Grillparzer
DIMENZIJA
8,23 MB
IME DATOTEKE
Preprosto razstupljanje.pdf
ISBN
7567574509759

OPIS

Učinki preprostega razstrupljanjaKaj bomo dobili z razstrupljanjem?Čvrsto postavo. Ne bomo več videti tako otekli in zabuhli.Dobro voljo. Telo izloča več hormona sreče, serotonina, in endorfinov.Lepo kožo. Dobra prekrvitev nas bo vidno pomladila.Več energije. Preobremenjena jetra utrujajo, razstrupljanje pa poživlja.Zeleno luč. Razstrupljanje razbremenjuje razstrupljevalne organe in pogosto je šele zdaj mogoče začeti s hujšanjem.Razstrupljanje krepi imunski sistem in blaži bolečine, ki spremljajo tegobe, kot so revma, migrena, artroza, sindrom razdražljivega črevesja ipd.Obnovljeno črevesno floro. Končno deluje ter pripomore k vitkejši postavi, sreči in zdravju.Boljše vrednosti krvnih preiskav. Vrednosti vnetnih parametrov, krvnega sladkorja in raven maščob v krvi se znižajo, kar zmanjša tveganje za sladkorno bolezen ali srčni infarkt.Teden dni razstrupljanja nas reši iz pasti volčje lakote.Pogosto v tem času odkrijemo preobčutljivost za določena živila.

V Zelenih smutijih boste našli popolni kratki vodnik, v katerem vam bosta avtorja predstavila, zakaj bi morali vsaj sem in tja spiti kozarec zelenega, kaj vse sodi v zeleni smuti in kaj ne, nekaj receptov za splošno ... Razstrupljanje Objavljeno: 02.05.2013 Sezona: 1 Področje: Gostja: Darja Stajnko Voditelja: Urška Korun & Zoran Zavor, društvo Pesem duše V telesu se nahaja ogromno toksionov, ki jih prejmemo prek hrane in pijače, z dihanjem, k obremenitvi organizma pa veliko prispevajo tudi negativni vzorci in razmišljanje. Knjiga Preprosto razstrupljanje je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak, ki želi živeti zdravo in to doseči brez stresa. Avtorica opisuje način razstrupljanja, ki vam bo takoj všeč, saj zdravilna kura za telo ne spominja na kazen, ampak bralec skozi knjigo pridobiva zelo pozitivne, spodbudne informacije in se na podlagi tega resnično lahko odloči za razstrupljanje svojega telesa in pri ... Knjiga Preprosto razstrupljanje: Sedemdnevni program za razstrupljanje (Marion Grillparzer) Učila, 2015, 125 strani Knjiga je nova in ni bila uporabljana Redna cena: 12,99 eur Poglejte si še ostale oglase, ob nakupu večih knjig se lahko dogovorimo za dodaten popust Prevzem v Ljubljani ali po pošti (cenik Pošte Slovenije) VSEBINA: Preprosto razstrupljanje : sedemdnevni program za razstrupljanje; Simple detox Ta stran uporablja JavaScript.

Poslovite se od napihnjenosti. Zmanjšajte obseg trebuha.

POVEZANE KNJIGE