Pogumni

Pogumni - Randy Alcorn | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Randy Alcorn
DIMENZIJA
10,19 MB
IME DATOTEKE
Pogumni.pdf
ISBN
1668328431748

OPIS

Skupina policistov poskuša vsak dan po najboljših močeh varovati ljudi. Svoje delo opravljajo častno in prizadevno. Po službi pa se morajo soočiti z izzivom, na katerega nihče izmed njih ni zares pripravljen: biti mož in oče.Ko enega izmed njih doleti družinska tragedija, se mora on in za njim še ostali kolegi soočiti s svojo odgovornostjo, nalogami in strahovi. Tako nastane prisega, s katero se možje pred Bogom in svojimi družinami zavežejo, da bodo odgovorno in pogumno živeli in izpolnjevali svoje dolžnosti kot očetje in možje. Ali jih lahko to približa Bogu … in njihovim otrokom?Nova knjiga ustvarjalcev filma Fireproof!

Srbski branilec, ki je bil v Deportivu že četrto leto in je bil steber z naskokom najboljše obrambe v Španiji. Deportivo je namreč v tisti sezoni na 38 tekmah prejel vsega 18 golov.

st.) Pogumni Randy Alcorn. Skupina policistov poskuša vsak dan po najboljših močeh varovati ljudi.

POVEZANE KNJIGE