Pogorišče

Pogorišče - James Dashner | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Dashner
DIMENZIJA
3,43 MB
IME DATOTEKE
Pogorišče.pdf
ISBN
3461496565412

OPIS

Z izhodom iz labirinta naj bi se vse končalo...Nobenih ugank več. In nobenega bežanja. Thomas in Jasniki so bili prepričani, da jim bodo po pobegu vrnili življenje. Nihče pa se ni zavedal, h kakšnemu življenju se vračajo.Zemlja, požgana zaradi sončevih bliščev in krutega podnebja, je opustošena. Vlada je sprhnela in z njo red. Ostali pa so ljudje, prekriti z gnojnimi ranami in okuženi s strašnim bliščem, ki v razpadajočih mestih lovijo svoje žrtve... In hrano.Jasniki še niso opravili z bežanjem. Namesto na svobodi se znajdejo pred novo preizkušnjo. Prečiti morajo Pogorišče, najbolj uničen predel sveta, in v dveh tednih priti do cilja. Seveda je ZLOBA prilagodila razmere in poskrbela, da imajo slabe možnosti.Thomas lahko samo upa, da ima skrivnost do svobode nekje v svoji glavi. Ali bo za vselej prepuščen na milost in nemilost ZLOBI?

Štajerska Na terasi ptujskega lokala protestno stregli pijačo . Najemnici lokala kazen.

Ture avanture Po Velenju in okolici tudi z električnim kolesom: "Moraš biti kar pazljiv, da se kam ne zvrneš" Zanimivosti: • Labirint: Pogorišče je drugi del trilogije, ki temelji na priljubljenih romanih Jamesa Dashnerja.Prvi del je prišel v kinematografe septembra 2014, tretji del, podnaslovljen Zaton, pa lahko pričakujemo februarja leta 2018. • Po besedah režiserja Wesa Balla se zgodba v tem filmu nekoliko oddalji od tiste v romanu, v tretjem delu pa naj bi se ta znova približala knjižni ... V nadaljevanju sage Labirint se Thomas (Dylan O'Brien) in njegovi tovariši Jasniki znajdejo pred največjim izzivom doslej: razrešiti skušajo skrivnost vplivne organizacije ZLOBA.

POVEZANE KNJIGE