Ne pozabi tigra!

Ne pozabi tigra! - Michael Rosen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Rosen
DIMENZIJA
7,30 MB
IME DATOTEKE
Ne pozabi tigra!.pdf
ISBN
7394121489062

OPIS

Gospod in gospa Hiti vsepovsod hitita. Zanju ne velja: STOP! Toda to pomeni, da jima uidejo precej pomembne stvari – kot so jesti … in nakupovati … in peljati sina Joška v šolo!

RAZRED ŠOLSKO LETO 2020/2021 PROZA: ABEDI, I.: Lola (zbirka) BELL, A.: Zibby Payne (zbirka) BEVC, C.: Razmislek NE POZABI TIGRA! 15.90 € NE POZABI TIGRA! MICHAEL ROSEN & TONY ROSS . Gospod in gospa Hiti vsepovsod hitita.

Trasa poti: Kathmandu - Arughat - Soti Khola - trek prek prelaza Larkya La - Besi Sahar - Katmandu - park Chitwan in safari, rafting (po želji). Za začetek si ogledamo očarljivi Kathmandu z vsemi svojimi templji z vsemi svojimi templji (Swayambunath, Bodnath, Pashupatinath), saduji, budističnimi stupami in burnim nočnim življenjem. NE POZABI TIGRA! (P) Gospod in gospa Hiti vsepovsod hitita.

POVEZANE KNJIGE